Welkom bij Kerstpakketten123!

Met onze 25 jaar ervaring in relatiegeschenken en kerstpakketten werd het hoog tijd voor onze eigen kerstpakketten- en eindejaarsgeschenkenwebsite. Nu is onze kwaliteit en ervaring voor iedereen beschikbaar inNederland en België.

Wij doen niets liever dan samen met u leuke, verrassende en originele kerstpakketten samen te stellen. Steeds vaker willen bedrijven hier hun eigen touch aan geven, door specifieke gadgets toe te voegen aan het pakket of door middel van het bedrijfslogo op bijvoorbeeld een trolley of koelbox te laten plaatsen.

Kerstpakketten123 is onderdeel van Silvia Bruin Reclame-advies waardoor wij ook de mogelijkheid hebben om producten te voorzien van logo of naam van de medewerker. Wilt u een kerstpakket volledig op maat laten samenstellen? Neem dan contact met ons op.

duurzaam kerstpakket met originele gadgets
(duurzaam) kerstpakket
duurzaam kerstpakket met originele gadgets

De trend: duurzame kerstpakketten

Wij richten ons steeds meer op duurzame kerstpakketten. Vul uw kerstpakket aan met een persoonlijk duurzaam geschenk en uw medewerkers ontvangen een wel heel trendy kerstpakket! Als tip geven wij u het kerstpakket met de duurzame trolley en ook de salade bowl is populair. Bij sommige kerstpakketten maken wij gebruik van upcycle verpakkingen; dan kan bijvoorbeeld een verpakking van een foodprodukt nog een keer voor iets anders gebruikt worden zoals een ansichtkaart of boekenlegger.

duurzaam kerstpakket met originele gadgets
Zomerpakket insectenhotel Art of nature
duurzaam kerstpakket met originele gadgets
duurzame trolley kerstpakket zomerpakket

Verras je medewerkers met een zomerpakket

Vul uw pakket bij ons online aan of verras uw medwerkers met de nieuwste gadgets en producten uit ons assortiment.

Zoals onze vaste klanten weten staat niet alles op onze site, omdat we graag uniek willen blijven. Wij helpen u graag persoonlijk om samen een origineel pakket op maat samen te stellen. Een pakket dat perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf en medewerkers. Wat dacht u van een bbq pakket, met op het schort de naam van de medewerker die hem krijgt? Een fleece deken, full colour bedrukt, lekker voor savonds bij de vuurkorf? Of een koelbox, bedrukt met full colour logo, als zomercadeau? Kortom kijk samen met ons verder en laat u verassen! Wij kunnen ook voor u een passend zomergeschenk bedenken met uw logo of bedrukt met een originele tekst.

Winter BBQ
Vuurkorf zomer pakket thuisbezorgd
Zomers Jeu de Boules Pakket
Zomerpakket insectenhotel Art of nature

Onze Best lopende kerstpakketten

luxe xl fleece plaid kerstpakket
Coole Koeler Kerstpakket
Heel Holland zingt kerstliedjes
Verantwoord op reis duurzaam trolley kerstpakket